Meer Verhoeven, op stap door de filmgeschiedenis

Meer Verhoeven, op stap door de filmgeschiedenis

Meer Verhoeven, op stap door de filmgeschiedenis

Op stap door de filmgeschiedenis met Paul Verhoeven. Een boek van Rob van Scheers en Paul Verhoeven.

Na de zeer geprezen en veel gelezen uitgave Volgens Verhoeven (2012) vormt Meer Verhoeven het logische slotstuk van dit omvangrijke project. Opnieuw vertelt de vermaarde regisseur aan zijn biograaf Rob van Scheers over gekende (Psycho) en vermeende (Heaven’s Gate) filmklassiekers, observaties die hij lardeert met vakkennis en persoonlijke herinneringen.

De episodes zijn gebaseerd op de wekelijkse serie in de Volkskrant, die voor deze uitgave alle werden herzien en uitgebreid.

Meer Verhoeven – Paul Verhoeven & Rob van Scheers
Op stap door de filmgeschiedenis met Paul Verhoeven

ISBN: 9789023483861
Uitgever: Bezige Bij
Paperback, 208 pagina’s
Prijs: € 29,90

Bestel dit boek bij:

De hertog en zijn staten - Robert SteinBoek…
De hanenbalken, zelfmoord op het plattelandDat boeren een…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: