Michael Palin speelt rol in oorlogsdrama BBC

The Wipers Times – Afb: BBC

De zeventigjarige Engelse acteur en wereldreiziger Michael Palin gaat een rol spelen in een nieuw oorlogsdrama van de BBC.

Palin werd vooral bekend als lid van het komisch-satirisch sketchprogramma Monty Python’s Flying Circus. De afgelopen jaren maakte hij echter vooral reisprogramma’s.

Het is bijna twintig jaar geleden dat de acteur te zien was op het witte doek.

- advertentie -

Michael Palin is nu echter gestrikt voor een rol in het nieuwe oorlogsdrama The Wipers Times. Deze dramareeks is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een soldaat die tijdens de Eerste Wereldoorlog op een drukpers stuit en besluit vanuit de loopgraven een satirische krant uit te geven: The Wipers Times. De serie is later dit jaar al te zien op BBC 2.

Naast Michael Palin zijn onder meer Ben Chaplin, Julian Rhind-Tutt en Emilie Fox te zien in de serie.

Boeken over ‘The Wipers Times’:

Tour de FranceDe zomer van 1988 is de geschiedenisboeken…
Yad Vashem-onderscheiding
Geboren om te lijden? Geboren om te lijden? Van…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: