Mini-museum in lege etalage V&D in Nijmegen

Weinig zo mistroostig als een leeg winkelpand. Vanwege het faillissement van warenhuis V&D zijn er in Nederland weer een aantal grote panden leeg komen te staan. In Nijmegen besloten enkele oud-medewerkers van de winkel daar wat aan te doen. In de lege vitrines bouwen ze een soort mini-museum op, gevuld met historische spullen van V&D.

Twintig tekenaars maken een eigentijdse versie van het Utrechts Psalter, het beroemde…
Opname van het televisieprogramma 'Schatgraven' (Omroep Gelderland)
Zondag 13 maart aanstaande worden op Paleis Het Loo opnames gemaakt voor…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: