Minister Bourgeois leest voor uit ‘de archeoloog’

De archeoloog – Liesbet Slegers

De Vlaamse minister van Onroerend Erfgoed, Geert Bourgeois, gaat leerlingen van de Vrije School in Herdersem aankomende donderdag voorlezen uit het boekje De archeoloog van Liesbet Slegers.


De minister bezoekt de derde kleuterklas van de Vrije School in Herdersem in het kader van de Vlaamse jeugdboekenweek. Hij zal voorlezen uit het prentenboek De archeoloog van auteur en illustrator Liesbet Slegers.

- advertentie -

Dit boekje, ontwikkeld in het kader van een Europees project ter promotie van de hedendaagse archeologie, beschrijft op een toegankelijke manier het werk van de archeoloog. De archeoloog is een publicatie van het VIOE (Vlaams Instituut voor het Onroerend Erfgoed).

ANP Historisch Archief CommunityHet ANP gaat historische verhalen…
Kaing Guek Eav - Afb: Still YouTubeVoormalig Rode Khmer-kopstuk…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: