Museale collectie Roermond digitaal toegankelijk

De museale collectie van de gemeente Roermond bestaat uit ongeveer 8.000 voorwerpen en omvat de collecties van het Cuypershuis, het Historiehuis en de collectie Beeldende kunst.

De gegevens over alle voorwerpen zijn nu via de websites van zowel de gemeente, het Cuypershuis als het Historiehuis te raadplegen.

Ook de voorwerpen die niet in de museumpresentaties te zien zijn en in het depot worden bewaard, zijn op deze manier toegankelijk voor het publiek. De objecten zijn te bekijken via museumcollecties.roermond.nl/adlib

46579
De Nederlandse acteur en mimespeler Will Spoor is dinsdag op 86-jarige leeftijd…
Paulus volgens Rembrandt (1633 of 1635)
Dit stuk – het tweede in een reeks – gaat niet over…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: