Museumnacht Rotterdam trekt 15.000 bezoekers

Museumnacht Rotterdam

Museumnacht Rotterdam

De Rotterdamse museumnacht heeft dit weekend 15.000 bezoekers getrokken. Stichting Rotterdamse Museumnacht heeft dat bekendgemaakt.

Tussen 20.00 uur en 02.00 konden geïnteresseerden in de nacht van zaterdag en zondag terecht in Rotterdamse musea.


De twee bekendste musea van Rotterdam, Museum Boijmans Van Beuningen en de Kunsthal, deden niet mee aan het evenement. Deze instellingen vinden het evenement te duur.

De opbrengst van de museumnacht (bezoekers betalen voor passe-partouts waarmee alle musea te bezoeken zijn) gaan onder meer naar promotie en het vervoer tussen de musea.

- advertentie -

Vorig jaar trok Museumnacht Rotterdam ook zo’n 15.000 bezoekers.

'De Noormannen voor Dorestad' schoolplaat van J.H. Isings…
De samenzwering van de Bataven onder Claudius Civilis - Rembrandt van Rijn (detail)
De samenzwering van de Bataven onder Claudius Civilis…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: