‘Nachtwacht’ of ‘Melkmeisje’ op betaalpas

Still YouTube

Klanten van de ING kunnen sinds maandag een afbeelding van een meesterwerk uit het Rijksmuseum op de betaalplas laten drukken. Er kan onder meer gekozen worden voor het Straatje van Vermeer, het Melkmeisje, de Staalmeesters en ook de Nachtwacht van Rembrandt kan op de betaalpas geplaatst worden.

ING is hoofdsponsor van het Rijksmuseum en zegt met de actie kunst nog dichter bij de klanten te willen brengen. Die klanten kunnen kiezen uit in totaal negen meesterwerken uit het Rijksmuseum. De speciale betaalpas kan op de website van de bank aangemaakt worden. Dit kost 9,75 euro.

Op vertoon van een gewone ING-pas krijgen bezoekers van het museum al vijftig procent korting op de entreeprijs. Wie een van de meesterwerken op de betaalpas heeft staan, hoeft tot en met juli 2013 helemaal niets te betalen voor een bezoek aan het museum.

- advertentie -

RijksmuseumDe Rijksgebouwendienst heeft maandag symbolisch de sleutel van het…
Muiderslot - Foto: CC/Edi WeissmannDe Vereniging van Rijksmusea en…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: