Een ‘nieuw’ album van The Beatles

The Beatles

The Beatles

In november wordt er een nieuw livealbum van The Beatles uitgebracht. Het album bevat nummers die in 1963 en 1964 werden opgenomen bij de BBC.

Het gaat met name om vroege hits en covers die nog niet eerder zijn uitgebracht. Daarnaast zijn er verschillende gesprekken te horen die de leden van The Beatles tussen het spelen van de verschillende nummers door met medewerkers van de BBC voerden.

Titel van het album wordt: On Air – Live At The BBC Volume 2. het eerste deel van deze opnamen werd al in 1994 uitgebracht. Wereldwijd werden van dat album in zes weken tijd vijf miljoen exemplaren verkocht. Het album wordt ook op vinyl uitgebracht.

Eerdere uitgave:

Audiopionier Ray Dolby (80) overleden
Audiopionier Ray Dolby (80) overledenDe Amerikaanse uitvinder Ray…
Huis Rijswijk op een pentekening van Jan de Beijer
Huis Rijswijk op een pentekening van Jan de…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: