Nieuw geschiedenismagazine gelanceerd

Uitgeverij PolderVondsten heeft vrijdag een nieuw geschiedenismagazine gelanceerd. Titel van het blad is Vind.

Het nieuwe blad neemt de plaats in van het PolderVondsten Magazine en heeft een oplage van zestienduizend exemplaren. Het blad brengt nieuws over geschiedenis, archeologie, kunst en antiek.

Uitgever Poldervondsten over het blad:

- advertentie -

De titel ‘Vind’onderstreept dat in dit magazine alles op het gebied van geschiedenis, archeologie, kunst en antiek te vinden is. Ook willen wij met de naam benadrukken dat we ergens een mening over hebben, iets wel of niet mooi vinden en dingen op een bepaalde manier beleven.

Vind magazine verschijnt vier keer per jaar en heeft ruim honderd pagina’s. In het eerste nummer wordt uitgebreid geschreven over de grote slavenopstand van 1763. Daarnaast onder meer aandacht voor ´verleiding in de kunst´.

centraal-museum-1521-altaarstuk-detail
Detail van het middenpaneel (bruikleen Stichting Van Baaren)Donderdag keert…
Lot en zijn dochters, P.J. Verhaghen (detail)In Museum M…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: