Nieuwe directeur voor Museum Elburg

Anne-Marie van Hout – Foto: Museum Elburg

Museum Elburg heeft een nieuwe directeur: Anne-Marie van Hout. Het museum heeft dat maandag bekendgemaakt.

Van Hout volgt interim-directeur Bertus van der Heiden op, die de laatste twee jaar verantwoordelijk was voor de leiding. Het afgelopen half jaar gaf Van Hout al leiding aan het herinrichtingstraject van het museum. Ook was ze verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Het museumbestuur was zeer tevreden over de werkzaamheden van Van Hout en besloot haar daarom unaniem te vragen voor het directeurschap.Museum Elburg wil de komende tijd gaan fungeren als gastheer voor Vesting Elburg, de bijbehorende kernen en het omliggende landschap. Na de herinrichting moet het museum een plek zijn waar bezoekers niet alleen de stad binnenkomen maar ook geïnformeerd worden over Elburg en haar interessantste plekken en geschiedenis.

- advertentie -
descriptions-de-l-egypte-265
Description de l'Égypte Bij het Teylers Museum in Haarlem
Schetsen voor een Nationaal Historisch MuseumVolgende maand wordt in…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: