Nieuwe website voor Michiel de Ruyter

Stichting Michiel de Ruyter, opgericht door nazaten van de beroemde zeeheld, heeft een nieuwe website gelanceerd. Op deze site kan men, zo belooft de stichting, kennismaken met Michiel zoals hij écht was.

Michiel de Ruyter had een bewogen leven. Zijn levensloop is niet op één bladzijde samen te vatten. Op www.deruyter.org is op een overzichtelijke wijze de grote hoeveelheid beschikbare informatie geherstructureerd. Via de website kan men te weten komen wie De Ruyter was. Zijn verhaal wordt verteld vanuit verschillende thema’s: als marineman, mens, zeeman en innovator.

In een interactieve tijdlijn is zijn levensloop weergegeven door middel van beeld, tekst, video en geluid. De informatie is toegankelijk in verschillende lagen: van globaal tot het kleinste detail. Hiermee hoopt de stichting in toenemende mate de jeugd te benaderen.

Seoul - cc
Seoul - ccBij de term 'troostmeisjes' wordt vooral…
Nadine Gordimer in 2010 - cc
Nadine Gordimer in 2010 - ccDe Zuid-Afrikaanse schrijfster…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: