Nieuwe website voor Utrechts erfgoed

Landschap Erfgoed Utrecht

Landschap Erfgoed Utrecht gaat een website ontwikkelen met daarop informatie over al het erfgoed in de provincie Utrecht. Het adres van die nieuwe website is echter nog niet bekend. Het publiek mag daarover meebeslissen.

Het is de bedoeling dat de publiekswebsite in de tweede helft van 2014 gelanceerd kan worden. Maar voor die tijd moet dus eerst een internetadres gekozen worden. Landschap Erfgoed Utrecht:

Een nieuwe website heeft een nieuwe naam nodig. Een naam die in één oogopslag duidelijk maakt dat je het rijke Utrechtse erfgoed en de verhalen die daaraan verbonden zijn op deze website kunt vinden. Een naam die ook nog makkelijk te onthouden is.

Het publiek kan op een speciaal daarvoor aangemaakte pagina stemmen op enkele domein-suggesties, waaronder Utrechtvanalletijden.nl en Utrechttoenennu.nl. Men kan echter ook zelf een suggestie doen en aangeven of men betrokken wil zijn bij de ontwikkeling van de website. Onder de inzenders wordt later deze maand een prijs verloot.

- advertentie -

Gerelateerde boeken:

George Washington
George WashingtonBij Sotheby's in New York zijn dinsdag zeven…
gravensteen-burcht-gent
Gravensteen in Gent - Foto: CC/Paul Hermans De Vlaamse…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: