Obama en Clinton leggen krans bij graf JFK

De Amerikaanse president Barack Obama en oud-president Bill Clinton hebben woensdag een krans gelegd bij het graf van John F. Kennedy. Het is deze week precies vijftig jaar geleden dat de president in Dallas werd vermoord.

John F. Kennedy werd op 22 november 1963 in Dallas vermoord door Lee Harvey Oswald. De president werd begraven op Arlington National Cemetery. Twee van zijn opvolgers, Obama en Clinton, legden woensdag een krans bij het graf.

Lees ook: John F. Kennedy, zijn presidentschap en dood

- advertentie -
JFK: Wanted for treason (New Republic)Begin jaren zestig…
john-f-kennedy-pt109-boord
Luitenant John F. Kennedy aan boord van de PT-109…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: