Online VIP-tour langs meesterwerken Rijksmuseum

VIP-rondleiding door musemdirecteur Wim Pijbes

VIP-rondleiding door musemdirecteur Wim Pijbes

Het Rijksmuseum opende precies een jaar geleden na een lange verbouwing de deuren weer voor het publiek. Om dat te vieren is sinds zondag online een VIP-rondleiding te volgen. Wim Pijbes, directeur van het Rijksmuseum, neemt de bezoekers mee langs de hoogtepunten van de Nederlandse schilderkunst.

Het gaat om dezelfde rondleiding die de Amerikaanse president Barack Obama enkele weken geleden kreeg. De digitale rondleiding wordt aangeboden door KPN, hoofdsponsor van het museum.

Lou Geels als Bromsnor, 1972 (CC - Beeld…
Otto Frank en de helpers op kantoor, kort na de oorlog in 1945 (Anne Frank Huis)
Tot half oktober is in het Anne Frank Huis in Amsterdam een…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: