Paleis Het Loo lanceert eigen magazine

Passade – Paleis Het Loo

Paleis Het Loo in Apeldoorn heeft deze week een eigen glossy magazine gelanceerd. Titel van het blad is Passade.

Het magazine komt twee keer per jaar uit en besteedt onder meer aandacht aan tentoonstellingen, evenementen en bijzondere aanwinsten. Ook krijgt de lezer via het blad een kijkje achter de schermen, bijvoorbeeld bij de restauratieafdeling of in de depots.

Passade wordt twee keer per jaar gratis gestuurd naar de Vrienden van Paleis Het Loo. Het blad is voor museumbezoekers ook los verkrijgbaar in de Paleiswinkel.

- advertentie -
Tropenmuseum in Amsterdam - Foto: CC/GerardMHet Koninklijk Instituut voor…
Koninklijk bezoek - Rijksmuseum AmsterdamDe Amerikaanse Kress Foundation heeft…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: