Pieter Post krijgt eigen 3D-film

Pieter Post / Postman Pat

Pieter Post, in Engeland bekend als Postman Pat, bezorgt al dertig jaar post maar is nog lang niet van plan met pensioen te gaan. De BBC meldt dat de postbode een eigen 3D-film krijgt.

Postman Pat was in 1981 voor het eerst op televisie te zien. De BBC zond dat jaar de eerste dertiendelige serie uit. In Nederland is de serie onder meer te zien geweest bij Kindernet en Nickelodeon. De stem van de postbode werd hier ingesproken door Marnix Kappers.

De ‘bekendste postbode ter wereld’ krijgt nu dus een eigen film.

- advertentie -Deze zal geproduceerd worden door hetzelfde team dat de tv-serie maakt. In de 3D-film gaat de postbode helemaal mee met zijn tijd. Hij doen dan namelijk mee aan een talentenshow op tv.

Verschillende bekende Britten hebben al getekend voor een stemmenrol. De stem van Pieter Post zal ingesproken worden door Stephen Mangan, onder meer bekend van de film Billy Elliott. Het is de bedoeling dat de film vanaf begin 2013 te zien is in de bioscoop.

HeinekenDe TROS komt volgend jaar met een televisieserie over…
Still uit de film over de bende van OssVolop…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: