Dark
Light

Pieter Post krijgt eigen 3D-film

Auteur:
1 minuut leestijd

Pieter Post / Postman Pat
Pieter Post, in Engeland bekend als Postman Pat, bezorgt al dertig jaar post maar is nog lang niet van plan met pensioen te gaan. De BBC meldt dat de postbode een eigen 3D-film krijgt.

Postman Pat was in 1981 voor het eerst op televisie te zien. De BBC zond dat jaar de eerste dertiendelige serie uit. In Nederland is de serie onder meer te zien geweest bij Kindernet en Nickelodeon. De stem van de postbode werd hier ingesproken door Marnix Kappers.

De ‘bekendste postbode ter wereld’ krijgt nu dus een eigen film. Deze zal geproduceerd worden door hetzelfde team dat de tv-serie maakt. In de 3D-film gaat de postbode helemaal mee met zijn tijd. Hij doen dan namelijk mee aan een talentenshow op tv.

Verschillende bekende Britten hebben al getekend voor een stemmenrol. De stem van Pieter Post zal ingesproken worden door Stephen Mangan, onder meer bekend van de film Billy Elliott. Het is de bedoeling dat de film vanaf begin 2013 te zien is in de bioscoop.

Historiek is een onafhankelijk online geschiedenismagazine voor een breed publiek en trekt maandelijks honderdduizenden bezoekers. We willen geschiedenis en actualiteit met elkaar verbinden en geschiedenisverhalen toegankelijk maken voor een breed publiek. Meer informatie

Gerelateerde rubrieken:

Gratis geschiedenismagazine

Ontvang, net als ruim 51.000 anderen, iedere week de gratis nieuwsbrief van Historiek:

Gratis nieuwsbrief

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief (51.171 actieve abonnees)


Ruim 50.000 geschiedenisliefhebbers ontvangen wekelijks onze gratis nieuwsbrief.

Meld u ook aan

×