Popzalen staan stil bij Dodenherdenking

Ziggo Dome - CC

Ziggo Dome – CC

Ook in de grote popzalen van Nederland is het aankomende zondag om acht uur ’s avonds twee minuten stil. Dat meldt de Volkskant.


In het Ziggo Dome, waar zondagavond Robbie Wiliams een optreden heeft, wordt het publiek gevraagd om een half uur voorafgaand aan het concert stil te zijn. Op klokslag acht uur wordt vervolgens twee minuten stilte in acht genomen.

Ook in het Klokgebouw Eindhoven waar zondagavond de van KoRn optreedt wordt stilgestaan bij Dodenherdenking. het voorprogramma wordt daar om acht uur onderbroken voor twee minuten stilte.

Bij verschillende bioscopen wordt zondag kort voor acht uur de foyermuziek gestopt en krijgen bezoekers de gelegenheid om te herdenken.

Adopteer een Monument - Still youTubeAl 1500 van…
Loot Anne Frank boom geplant op Capitol Hill…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: