Prettige feestdagen

Historiek wenst u prettige feestdagen en een mooi en gezond 2012

Het einde van het jaar nadert en de Kerstdagen staan voor de deur. Daarom willen we u als bezoeker van Historiek via deze wijze hele mooie feestdagen en een goed nieuw jaar toewensen.

Voor Historiek was het een mooi jaar. De redactie werd uitgebreid en we werden weer door meer mensen bezocht. In totaal trokken we in 2011 ruim een miljoen bezoekers. En 2012 belooft ook weer een mooi jaar te worden. Er staat onder meer een leuke samenwerking met het Rijksmuseum op stapel. Vanaf januari zullen conservatoren van dit mooie museum voor Historiek artikelen gaan schrijven over de geschiedenis van bepaalde objecten uit de museumcollectie. Daar zien we erg naar uit.

- advertentie -

Op een mooi 2012!

Yuri Visser
Historiek

Uurtje over tijdens de laatste weken van het jaar? Neem dan eens een kijkje in de rubriek televisie. Hier kunt u verschillende historische televisieseries terugkijken. De rubriek zal de komende tijd flink worden uitgebreid.

Geschiedenis Online Prijs 2011Sinds vandaag kan er op www.geschiedenisonlineprijs.nl…
Historiek in 2011Het jaar is voorbij en dus kan…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: