Prinses Beatrix verhuist naar haar Drakensteyn

Miniatuurversie van Kasteel Drakesteyn in Madurodam

Prinses Beatrix verhuist tegen het eind van dit jaar naar Kasteel Drakensteyn. De Rijksvoorlichtingsdienst heeft dat woensdag bekendgemaakt.

Dat de voormalige koningin na haar aftreden naar het landhuis zou verhuizen was al bekend, wanneer was nog onduidelijk. Omdat de prinses na haar verhuizing vanwege activiteiten nog geregeld in Den Haag zal verblijven, wordt in een deel van Paleis Noordeinde een ruimte voor haar ingericht. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima verhuizen “op een later moment” naar Paleis Huis ten Bosch in Den Haag.

Prinses Beatrix woonde tussen 1963 en 1981 ook al in Kasteel Drakensteyn. Het is sinds 1959 in bezit van de prinses. Klik hier voor meer informatie over dit landhuis in de gemeente Baarn

- advertentie -

Gerelateerde boeken:

Het geveilde schilderij van Canaletto - Afb: Christie's Een…
Tula: The Revolt - Still uit de film In…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: