Privé-bezoek Barbra Streisand aan Rijksmuseum

Rijksmusem in Amsterdam

De Amerikaanse zangeres en actrice Barbra Streisand heeft zaterdagavond een privé-bezoek aan het Rijksmuseum in Amsterdam gebracht. Museumdirecteur Wim Pijbes meldde dat via Twitter.

De zangeres is in Nederland voor een aantal concerten. Het is voor het eerst dat de 71-jarige zangeres optredens geeft in Nederland. Tussen de optredens door bracht ze zaterdagavond een bezoek aan het Rijksmuseum dat speciaal voor de zangeres wat langer open bleef. Barbra Streisand werd rondgeleid door acteur en kunstenaar Jeroen Krabbé, met wie ze in 1991 in de film The Prince of Tides speelde.

Streisand bracht zaterdagavond ook nog een bezoek aan het Anne Frank Huis. Daar werd ze rondgeleid door museumdirecteur Ronald Leopold.

- advertentie -

Gerelateerde uitgaven:

Joey Covington, een van de drummers van de Amerikaanse rockband Jefferson Airplane,…
Foto: Rijksmuseum Het Rijksmuseum in Amsterdam heeft zondag op…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: