Queen scoort met ‘Greatest Hits’ uit 1981

Queen - Greatest Hits, 1981

Queen – Greatest Hits, 1981

Het Greatest Hits-album dat Queen in 1981 uitbracht is in Groot-Brittannië op meer dan zes miljoen keer verkocht. Het is daarmee het bestverkochte album in Groot-Brittannië ooit. The Official Charts Company heeft dat deze week bekendgemaakt.

Eén op de vier Britse huishoudens blijkt het album uit 1981 nu in bezit te hebben. Een absoluut record. Op de tweede plaats van best verkochte albums staan ABBA Gold en het Beatles-album Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band. Deze albums zijn in Groot-Brittannië allebei zo’n 5,1 miljoen keer verkocht.

Els Borst in 2006
Els Borst in 2006De Nederlandse oud-minister Els Borst…
Ramses Shaffy (Bijzondere Collecties)
Ramses Shaffy (Bijzondere Collecties)Bij de afdeling Bijzondere Collecties…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: