Rabobank nieuwe hoofdsponsor Stedelijk Museum

Het Stedelijk Museum in Amsterdam heeft in de Rabobank een nieuwe hoofdsponsor gevonden. De bank heeft zich voor een periode van drie jaar aan het museum verbonden.

De sponsorovereenkomst is dinsdag ondertekend. Hoeveel geld er door de Rabobank in het Stedelijk Museum gestoken wordt, is niet bekendgemaakt. Het zou gaan om een “substantieel bedrag”. De twee organisaties willen de komende tijd gezamenlijk projecten ontwikkelen die de aandacht vestigen op de “rijke en wereldvermaarde collectie van het museum”.Het Stedelijk en de Rabobank willen ook dat het museum de komende jaren een nieuw, nationaal en internationaal, publiek gaat trekken.

- advertentie -

Ann Goldstein, directeur Stedelijk Museum, is uiteraard blij met de nieuwe hoofdsponsor:

Het Stedelijk Museum is zeer vereerd met de keuze van de bank voor het museum en we zien uit naar een langdurige samenwerking. Het is duidelijk dat de Rabobank en het Stedelijk een gezamenlijke visie hebben op het internationale profiel van dit instituut en van deze stad. Daarin zien we veel mogelijkheden voor de toekomst

Het Stedelijk Museum wordt sinds 2004 verbouwd. Wanneer het museum zijn deuren weer zal openen is nog niet bekend. Deze week arriveerden de eerste grote panelen voor de nieuwe gevel van het beroemde museum.

maxima-zorreguita-2001-265
Koningin Beatrix heeft zaterdag bij Paleis Het Loo een tentoonstelling geopend die…
Vrede van MunsterIn tentoonstellingsruimte De Verdieping van Nederland presenteren…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: