Rijksmuseum vaker te zien in bushokjes

Het Rijksmuseum zal de komende tijd vaker te zien zijn in verschillende bushokjes in het land. Het museum heeft namelijk een samenwerkingsverband gesloten met JCDecaux, een bedrijf dat zich richt op buitenreclame en al sinds 1987 verantwoordelijk voor de plaatsing, het beheer en de exploitatie van reclamedragende Abri’s.

In Amsterdam verzorgt het bedrijf de reclame in zo’n 1500 abri’s. Daarnaast plaatst het reclame in enkele honderden vrijstaande reclamepanelen in de hoofdstad. Het Rijksmuseum over de samenwerking:

“Het Rijksmuseum zal door dit samenwerkingsverband profiteren van het hoge bereik van dit stadsmeubilair en zichzelf hierdoor nog beter onder de aandacht kunnen brengen van de inwoners en vele miljoenen bezoekers van Amsterdam.”

JCDecaux is zowel in Nederland als wereldwijd marktleider op het gebied van Buitenreclame en stadsmeubilair.

Boek: Geschiedenis Van De Reclame In Nederland

- advertentie -
Een aantal doeken uit de reeks (Dordrechts Museum)
Een bijzondere reeks 'behangsels' van Aert Schouman uit 1740 is teruggevonden in…
Huwelijksportretten Marten & Oopjen in Het Klokhuis
Aankomende vrijdag (1 juli, 18.25 uur NPO 3) zendt Het Klokhuis een…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: