Rijksmuseum van Oudheden lanceert gratis app

Het Rijksmuseum van Oudheden (RMO) in Leiden heeft een gratis app gelanceerd.

De mobiele toepassing is beschikbaar voor Android-apparaten en bevat zeven museumtours, waaronder de hoogtepunten uit de collectie en een beknopte rondleiding door de tentoonstelling Carthago.

De app kan onder meer gebruikt worden als virtuele gids tijdens een bezoek het museum. Wie via de app topstukken van het museum bekijkt, krijgt veel achtergrondinformatie en beeldmateriaal voorgeschoteld.

President Obama voor Rembrandts late zelfportret, 24 maart 2014 (Foto: Pete Souza / Rijksmuseum)
Het Rijksmuseum in Amsterdam ontving afgelopen jaar bijna 2,5 miljoen bezoekers, een…
Hoax?
Een tijdje geleden circuleerde op de sociale media de bijgevoegde foto van…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: