Scheveningen en Mazelen op de Nieuw Amsterdam

Pier van Scheveningen

Pier van Scheveningen

Nieuw seizoen Andere Tijden

Het populaire televisieprogramma Andere Tijdens is alweer toe aan zijn vijftiende seizoen.

In het nieuwe seizoen wordt onder meer aandacht besteed aan de mazelenepidemie op het repatriëringsschip de Nieuw Amsterdam, de ontwikkeling van oude Nederlandse treinen en Nederlandse vrijwilligers die meevochten in de Spaanse Burgeroorlog.

Het seizoen wordt zondag 8 september afgetrapt met een aflevering over badplaats Scheveningen, ooit de parel aan de Noordzee maar in de jaren zeventig op sterven na dood. Op de website van Andere Tijden is meer informatie te vinden over de komende afleveringen. De afleveringen worden iedere zaterdag om 13.10 uur herhaald op Nederland 2.

Pompeii, still uit de teaser
In februari gaat de film Pompeii in première. De makers hebben deze…
'Ouverture 1812' tijdens het Prinsengrachtconcert
'Ouverture 1812' tijdens het PrinsengrachtconcertEen van de absolute…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: