Stedelijk Museum trekt 770.000 bezoekers

Stedelijk Museum

Stedelijk Museum

Het Stedelijk Museum Amsterdam heeft in een jaar tijd ruim 770.000 bezoekers getrokken. Het museum heeft dat deze week bekendgemaakt.

Vorig jaar september werd het museum na een lange verbouwing heropend door toenmalig koningin Beatrix. Sihnds die tijd is het museum al door 770.000 bezoekers bezocht. Dat is meer dan voor de verbouwing. Toen trok het museum in goede jaren ongeveer 500.000 bezoekers per jaar. Het Stedelijk verwachtte nu ook zo’n aantal maar er kwamen dus aanmerkelijk meer mensen naar het kunstmuseum.

Yab Yum - Foto: CC / Chana de Wolf
Afb: Nederlands Stripmuseum

[caption id="attachment_37101" align="alignleft" width="265"] Afb: Nederlands Stripmuseum

Het Nederlands Stripmuseum in Groningen heeft…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: