Teaser speelfilm Michiel de Ruyter vrijgegeven

Er wordt momenteel hard gewerkt aan een speelfilm over zeeheld Michiel de Ruyter. Deze week is een teaser vrijgegeven.

Speelfilm 'Michiel de Ruyter'

Speelfilm ‘Michiel de Ruyter’

Michiel de Ruyter (1607-1676) is een van de grootste zeehelden uit de Nederlandse geschiedenis. Hij speelde onder meer een belangrijke rol in de eerste drie Engels-Nederlandse Oorlogen.

De film over de nationale held moet in 2015 in de bioscoop te zien zijn. De hoofdrollen worden vertolkt door Frank Lammers (Michiel de Ruyter) en Barry Atsma (Johan de Witt).

William Gillette als Sherlock Holmes - Still uit de film uit 1916
In de archieven van La Cinémathèque Française is een Amerikaanse Sherlock Holmes-film…
phil-bloom-1967
Phil Bloom poseert naakt op televisie - Foto: CC/Beeld…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: