Technische problemen, nieuwe site

Technische problemen, nieuwe site

Misschien heeft u het gemerkt: Historiek werkte de afgelopen dagen soms niet naar behoren. Zo nu en dan klapte de site er zelfs helemaal uit en waren we een tijdje niet te bereiken. Het laden van pagina’s duurde soms ook erg lang. Onze excuses hiervoor.

Vanwege de problemen waren we genoodzaakt in zeer korte tijd een nieuwe website te bouwen. Die nieuwe site is gisteravond aangezet. Normaal gesproken is het niet handig om zo snel een nieuwe site live te zetten. Vanwege de hardnekkige problemen op de oude site hebben we hier echter toch voor gekozen. We zijn er vooral blij mee dat de sitebouwer er in geslaagd is zo snel een goede website neer te zetten.

Omdat we heel snel over gegaan zijn naar de nieuwe site, kan het wel zijn dat nog niet alles helemaal goed werkt. Niet alle links komen bijvoorbeeld nog op de juiste pagina uit en ook in de lay-out zitten nog wat dingen die aangepakt moeten worden.

- advertentie -

We pakken deze punten zo snel mogelijk op. Mocht u problemen tegenkomen of opmerkingen kwijt willen over de nieuwe site, gebruik dan onderstaand reactieformulier of mail naar info@historiek.net.

Voor nu in ieder geval: welkom op de nieuwe site!


~ Yuri Visser

Standbeeld van koning-stadhouder Willem III in BrixhamIn november 1688…
een meter die 0,2 millimeter te kort isGetallen, tijdsaanduidingen,…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: