Openingstijden David Bowie-tentoonstelling verruimd

Ook op zaterdagavonden te bezoeken

Het Groninger Museum verruimt de openingstijden voor de tentoonstelling David Bowie is. Dit heeft het museum besloten naar aanleiding van de grote vraag naar tickets voor deze expositie.

Groninger Museum - cc

Groninger Museum – cc

Op alle zaterdagavonden vanaf 16 januari tot het eind van de looptijd van David Bowie is het museum geopend tot 22.00 uur. Het museum raadt mensen aan van tevoren online tickets te reserveren via www.davidbowie-groningen.nl omdat de tentoonstelling op de dag zelf uitverkocht kan zijn aan de kassa.

Er is veel belangstelling voor de tentoonstelling, die sinds de opening al door 40.000 mensen is bezocht. Op de dag dat het overlijden van David Bowie bekend werd hebben 15.000 mensen online tickets gekocht. Tot het middaguur op dinsdag 12 januari zijn daar weer 3000 verkochte tickets bijgekomen. Door de grote belangstelling kunnen mensen in een online wachtrij worden gezet. Dit betekent niet dat de tickets zijn uitverkocht, er zijn nog voldoende tickets beschikbaar.

Condoleanceboek

In alle maanden in aanloop naar en tijdens de tentoonstelling is David Bowie voor het Groninger Museum gevoelsmatig een persoonlijke vriend geworden. De medewerkers van het museum leven mee met zijn familie, vrienden en fans. In de entreehal van het museum biedt het Groninger Museum bezoekers de gelegenheid te tekenen in een rouwboek.

- advertentie -

Muziek en dvd’s van David Bowie

Laura van Broekhoven
Per 1 maart 2016 wordt Dr. Laura N.K. Van Broekhoven, Hoofd Conservator…
Impressie van de watersnoodstraat
In 2016 staat ‘water’ centraal in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Het is…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: