Tentoonstelling over staatssecretaris Halbe Zijlstra

Halbe Zijlstra

In het Amsterdamse cultuurcentrum de Melkweg is binnenkort een tentoonstelling te zien over Halbe Zijlstra, de huidige staatssecretaris van Cultuur. Het cultuurcentrum heeft dat deze week bekendgemaakt.

De Melkweg wil in de tentoonstelling de mens achter de staatssecretaris laten zien. De politiek-journalistieke tentoonstelling sluit nauw aan bij de actualiteit. De staatssecretaris schokte de cultuursector onlangs met zijn besluit om tweehonderd miljoen euro op cultuur te bezuinigen.

De Melkweg over de tentoonstelling:Halbe Zijlstra is in
korte tijd één van de meest besproken politici van Nederland geworden. De bewindsman van de VVD heeft met zijn recente bezuinigingen op cultuur veel stof doen opwaaien. Maar wie is de persoon achter de staatssecretaris? Waar komt hij vandaan, wat is zijn achtergrond?

De gratis te bezoeken tentoonstelling wordt opgesteld in de Mediaroom van de Melkweg en loopt van 7 juli tot en met 21 augustus 2011.

Nummerplaat van stoomlocomotief NS 3737 - Foto: CC/Erik CreugersDe…
Campagnebeeld voor de inloop-workshop 'Het Geheim van Dick Bruna'…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: