Terugkijken: Maarten van Rossem over de moord op John F. Kennedy

Maarten van Rossem over de moord op John F. Kennedy

Maarten van Rossem over de moord op John F. Kennedy

Over de moord op de Amerikaanse president John F. Kennedy, dit jaar vijftig jaar geleden, gaan nog altijd talloze verhalen rond.

Dat de president werd vermoord door Lee Harvey Oswald, daar zijn de meesten het wel over eens. Maar handelde de moordenaar, die zelf kort na de dood van JFK werd gedood door nachtclubeigenaar Jack Ruby, alleen of werd hij gestuurd. Kortom: was er sprake van een complot.

Historicus en Amerika-deskundige Maarten van Rossem was dinsdag te gast bij Pauw & Witteman om te praten over de verschillende theorieën rond de dood van de president.

Maarten van Rossem over de moord op John F. Kennedy:

- advertentie -
Afgelopen maand overleed de Britse oorlogsveteraan Harold Percival op 99-jarige leeftijd. Omdat…
Philips keert terug naar oude logoPhilips heeft een…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: