Terugkijken: Max Monumentaal

MAX Monumentaal

MAX Monumentaal

Afgelopen dinsdag zond Omroep Max de eerste aflevering uit van Max Monumentaal, een achtdelige serie waarin wekelijks de restauratie van twee monumenten nader wordt bekeken.

De serie trapte af met een uitzending over de restauraties van Kasteel de Haar en Druivenkwekerij Sonnehoeck. In Kasteel de Haar wordt de kapsalon geheel aangepakt en worden de meubels van de barones gerestaureerd en opnieuw gestoffeerd.

Verder bezocht pesentator Huub Stapel de druivenkwekerij Sonnehoeck. Een oud keteltje van deze kwekerij is langzaam aan het wegroesten en er wordt van alles gedaan om het keteltje op te knappen zodat het ook door toekomstige generaties nog bekeken kan worden.

Bekijk de eerste aflevering hieronder terug:

- advertentie -

MAX Monumentaal
MAX MonumentaalBij Omroep Max is vanaf dinsdagavond de…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: