Terugkijken: Pauw & Witteman over het nieuwe Rijksmuseum

Henk van Os vertelt in de uitzending over een portret van Rembrandt

Nog een paar dagen en het vernieuwde Rijksmuseum opent de deuren voor het publiek. In aanloop naar deze heropening wordt in de media volop aandacht besteed aan het beroemde museum. Maandagavond was talkshow Pauw & Witteman geheel gewijd aan de heropening.

Naar aanleiding van de thema-uitzending kregen enkele gasten toestemming om het vernieuwde Rijksmuseum vast te bekijken. In de uitzending van Pauw & Witteman vertelden ze over hun ervaring en werden hun favoriete object of objecten besproken.

Te gast waren voormalig directeur van het Rijksmuseum Henk van Os, kunstenaar Tinkebell, politica Sharon Gesthuizen, fotograaf Vincent Mentzel, schrijver en bioloog Midas Dekkers en generaal buiten dienst Peter van Uhm.

- advertentie -

Bekijk de thema-uitzending van Pauw & Witteman:

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Gerelateerde boeken:

alkmaar-pendant-1
Stedelijk Museum AlkmaarStedelijk Museum Alkmaar werkt aan de toekomst.…
Nederland in 100 voorwerpenBinnenkort verschijnt het boek De geschiedenis…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: