Terugkijken: Philips keert terug naar oude logo

Philips keert terug naar oude logo

Philips keert terug naar oude logo

Philips heeft een nieuw logo, maar helemaal nieuw is het niet. Het electronicaconcern grijpt terug op de geschiedenis. Het nieuwe logo lijkt sterk op het oude logo met het bekende schild met sterren en radiogolven uit de jaren dertig.

Dit logo werd in 1931 geïntroduceerd en sierde decennialang de producten van Philips. Het nieuwe logo heeft nog tweee golflijnen en in vergelijking met het logo uit de jaren dertig zijn de sterren (die symbool staan voor de gloeilampen) een stuk groter. Verder is het schild groter. EenVandaag stond woensdag stil bij de logo-wijziging van het elektronicaconcern. Bekijk de reportage hieronder terug:

Philips keert terug naar oude logo

sitestat

[caption id="attachment_23655" align="alignleft" width="265"] Kort voor de aanslag genomen fotoOp 22 november…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: