Terugkijken: Start nieuw seizoen ‘Hoe heurt het eigenlijk?’

Donderdag ging een nieuwe seizoen van het televisieprogramma Hoe heurt het eigenlijk? van start. In dit vierde seizoen gaat Jort Kelder op zoek naar de Zuid-Nederlandse adel, voetbalt hij zoals ’t heurt en bezoekt hij oud geld in Arabië.

De titel Hoe heurt het eigenlijk? is ontleend aan het gelijknamige boek van Amy Groskamp-Ten Have, een etiquette-Bijbel die al generaties geldt als een houvast voor ‘nette mensen’ in kwesties van fatsoen en goede smaak. Bekijk hierboven de eerste aflevering van serie vier terug.

Still uit de film 'Der Turm'
“Zijn we nog wel op de juiste weg? Is de idee niet…
45975
Bij NPO Doc is vanaf aankomende zondag (2 november) de driedelige geschiedenisserie…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: