Terugkijken: ‘Verborgen Verleden’ met Jack van Gelder

In de serie Verborgen Verleden worden prominente Nederlanders gevolgd tijdens hun zoektocht naar hun familiegeschiedenis. In de eerste aflevering van een nieuwe serie stond zaterdagavond Jack van Gelder centraal. Bekijk de aflevering hierboven terug.

Verborgen Verleden

Verborgen Verleden

Jack van Gelder is geboren in een joodse familie. Hoewel hij weinig binding heeft met het joodse geloof, is zijn familiegeschiedenis wel gekleurd door de joodse geschiedenis en cultuur. Maar hoe het zijn voorouders is vergaan, wist de bekende sportverslaggever niet.

Bij de serie is Verborgen Verleden is ook een boek verschenen: Verborgen verleden – Stamboomboek

- advertentie -
La Libre Belgique, 1915
Berichtgeving uit alle hoeken van de wereld bereikt ons vandaag de dag…
DNAGeschiedenis komt tot leven bij de gratie van…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: