Theatervoorstelling ANNE in april weer op de planken

Actrice Eva Heijnen gaat Anne Frank spelen

Producent Imagine Nation heeft donderdag bekendgemaakt dat de theatervoorstelling ANNE in april dit jaar terugkeert naar Theater Amsterdam. Vanaf 10 april zal ANNE twee keer per week te zien zijn op de zondagen (aanvang 13.30 uur en 19.00 uur) met Eva Heijnen als de nieuwe Anne Frank. ANNE is voor drie maanden verlengd, van april tot en met juni. De kaartverkoop is vandaag gestart.

Campagnebeeld van de theatervoorstelling ANNE

Campagnebeeld van de theatervoorstelling ANNE

Door de aanhoudende grote vraag naar kaarten voor ANNE de afgelopen maanden en zelfs extra bijgeboekte voorstellingen, heeft Imagine Nation besloten om de voorstelling terug te laten keren in april.

De voorstelling ANNE is geproduceerd op initiatief van het Anne Frank Fonds in Basel vanuit de wens om het verhaal van Anne Frank op een vernieuwende wijze door te vertellen aan nieuwe generaties, wereldwijd. Robin de Levita, producent van ANNE:

“Sinds de wereldpremière op 8 mei 2014 in Amsterdam, zagen meer dan 350.000 bezoekers ANNE. Vandaag de dag zijn de thema’s uit onze voorstelling uiteraard zeer relevant en we zullen ons blijven inzetten om zo veel mogelijk jongeren naar de voorstelling te brengen.”

In februari en maart zal de zaal worden verbouwd voor de musical SKY. Deze nieuwe Nederlandse musical in 3D gaat op 3 april in première. Het Stage Around systeem maakt het productioneel mogelijk om naast zes voorstellingen per week van SKY, ook twee voorstellingen van ANNE op zondag te spelen.

- advertentie -

Boek: Het Achterhuis – Dagboekbrieven 12 juni 1942 – 1 augustus 1944

The making of Anne, Theater Amsterdam

Gebouw van het voormalige Legermuseum in Delft - cc
Het Rijksvastgoedbedrijf heeft vorig jaar voor bijna 120 miljoen euro aan overtollig…
Elser
Er werden in totaal zeker 42 moordaanslagen gepland en gepleegd op nazi-leider…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: