Theatervoorstelling ANNE opnieuw verlengd

De theatervoorstelling ANNE is opnieuw verlengd. Het stuk is in ieder geval nog tot en met april 2015 te zien. Eerder werd het stuk al verlengd tot eind januari volgend jaar.


ANNE is de eerste theatervoorstelling in 55 jaar over het leven van Anne Frank, gebaseerd op de originele dagboeken van zowel de ongecensureerde als de door Anne zelf bewerkte versie. Het theaterstuk is geschreven door Jessica Durlacher en Leon de Winter, op initiatief van het Anne Frank Fonds Basel, dat door Otto Frank werd opgericht.

Het theaterstuk van producenten Robin de Levita en Kees Abrahams, ging afgelopen voorjaar in première. Het werd wisselend ontvangen. NRC kraakte het stuk volledig af. Verschillende andere media, waaronder Duitse waren juist lovend.

De makers van ANNE lieten onlangs een onderzoek uitvoeren onder bezoekers. Die gaven het theaterstuk het rapportcijfer 9. Bezoekers noemden het stuk onder meer ‘aangrijpend’, ‘indrukwekkend’ en ‘onvergetelijk’.

- advertentie -
Mein Kampf
Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vrijdag een geldboete van 1000 euro, waarvan…
Slag om de Schelde - cc
In Zeeland is dit weekend weer uitgebreid stilgestaan bij de Slag om…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: