Theatervoorstelling ANNE verlengd

Theater Amsterdam heeft besloten de voorstelling, ANNE, over het leven van Anne Frank, te verlengen tot en met januari 2015.


Het theaterstuk, van producenten Robin de Levita en Kees Abrahams, ging afgelopen voorjaar in première. Het werd wisselend ontvangen. NRC kraakte het stuk volledig af. Verschillende andere media, waaronder Duitse waren juist lovend.

Inmiddels zijn er honderdduizend kaarten verkocht en hebben de producten besloten het stuk tot en met januari 2015 te verlengen. Oorspronkelijk zou de voorstelling tot eind november te zien zijn.

De theatervoorstelling ANNE is geschreven door Jessica Durlacher en Leon de Winter en vertelt het verhaal van onderduikster Anne Frank op een nieuwe manier. De auteurs baseerden zich op het dagboek van Anne Frank maar ze gaan ook in op Anne Frank’s ontwikkeling als schrijfster.

- advertentie -
Still uit de documentaire 'Doodgezwegen'
Still uit de documentaire 'Doodgezwegen'De Nederlander Hendrik Hoeks…
Hetty Verolme, de kleine moeder van Bergen-Belsen
Voor de toen 15-jarige Hetty Verolme stopte de oorlog op 15 april…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: