ThemaTijdschriften 2013

ThemaTijdschriften

PRIKBORD – Als u een abonnement neemt op ThemaTijdschriften ontvangt u dit jaar weer vier interessante en mooie nummers (nu 92 pagina’s dik). Alle 4 de nummers zijn jubileumuitgaven waarmee een historisch feit wordt gevierd. Twee maal Rusland, 400 jaar Grachtengordel Amsterdam en we sluiten het jaar af met het nummer 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden.

De abonneeprijs is ongewijzigd gebleven sinds 2011! Dat u een abonnement heeft genomen op ons tijdschrift bewijst toch dat u de kunst en cultuur een warm hart toedraagt en bereid bent een nieuw initiatief te steunen. Zie de website www.thematijdschriften.nl

Afzender: Roy de Beunje en Anja Krabben

- advertentie -
Ook een bericht plaatsen op Historiek?

Boeken zoeken bij Bol.com:

Foto: INAHTijdens opgravingen bij de piramide van de zon…
Start herinneringsjaar - 70 jaar na Sobibor PRIKBORD -…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: