ThiemeMeulenhoff werkt nauw samen met Rijksmuseum

ThiemeMeulenhoff

ThiemeMeulenhoff

Het Rijksmuseum en ThiemeMeulenhoff hebben afgesproken dat de collectie van het museum onderdeel gaat uitmaken van de lesmethoden geschiedenis en levensbeschouwing.


ThiemeMeulenhoff is een van de grootste aanbieders van leermiddelen in het Nederlandse onderwijs. Het bedrijf gaat samen met het Rijksmuseum ook een nieuwe leeroplossing ontwikkelen voor primair en voortgezet onderwijs waarin “informeel en formeel leren over kunst en cultuur hand in hand gaan”. Deze nieuwe leeroplossing wordt begin volgende jaar tijdens de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in de Jaarbeurs gelanceerd.

Wim Pijbes, algemeen directeur Rijksmuseum:

“De deur van het museum staat op het schoolplein. ThiemeMeulenhoff is voor ons de ideale partner om ieder kind in Nederland in aanraking te brengen met kunst en geschiedenis”.

Stoomlocomotief bij het Institut du Monde Arabe - Arjan den Boer
Tot 31 augustus is in het Institut du Monde Arabe in Parijs
MauritshuisHet Mauritshuis in Den Haag heeft in de…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: