‘Toen was geluk’ naar de bioscoop

De personages Jaap Kooiman (Gerard Cox), Nel Kooiman (Joke Bruijs) en Simon Stokvis (Sjoerd Pleijsier) – Foto: KRO

Er komt een film van de populaire nostalgische televisieserie Toen was geluk heel gewoon Omroep MAX heeft dat donderdag bekendgemaakt.

De televisieserie werd tussen 1994 en 2009 door de KRO uitgezonden. In 1999 won de serie de Gouden Televizier Ring voor meest populaire televisieprogramma. Aanvankelijk speelde de comedyserie zich af in het eind van de jaren vijftig. De laatste aflevering speelde in 1974.

De speelfilm Toen was geluk heel gewoon begint ook in dat jaar. Het verhaal zal zich onder meer afspelen rond de verloren WK-finale van Nederland tegen West-Duitsland.

- advertentie -Jan Slagter, de directeur van Omroep MAX, over de film:

De comedyserie was een groot succes en voor MAX een goede reden om de kijkers thuis nog één keer de mogelijkheid te bieden hiervan te genieten. De familiefilm gaat verder waar de laatste aflevering gestopt is en zal voor nieuwe, komische en spannende scenes zorgen.

Script van de film wordt geschreven door Lars Boom. Hij schreef eerder onder meer Penny’s Schaduw en Snuf de Hond. Net als in de serie zullen Gerard Cox, Joke Bruijs en Sjoerd Pleijsier de hoofdrollen spelen.

Dick Clark i American BandstandDe bekende Amerikaanse televisiepersoonlijkheid Dick…
Tussen kunst en kitsch
Bij opnames voor het tv-programma Tussen Kunst & Kitsch is een bijzonder…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: