TV Toys Museum naar Media Park

TV Toys Museum

Het TV Toys Museum verhuist naar het Media Park in Hilversum. Dat heeft het museum deze week bekendgemaakt op zijn website.

Enige tijd geleden was het nog de bedoeling dat het museum naar Zutphen zou verhuizen, maar die plannen gingen niet door. Nu heeft het TV Toys Museum dus een andere locatie gevonden. Vanaf 2013 moet het museum, dat geheel in het teken staat van de kindertelevisie, gevestigd zijn in het oude Talpa-pand op het Media Park in Hilversum.Eerder was het museum, dat als amateurcollectie begon, gevestigd in een school in het Gelderse Dieren. De afgelopen jaren was het museum ‘dakloos’.

- advertentie -

In de toekomst wil het museum onder meer ook aandacht gaan besteden aan musicals en games. TV Toys beschikt momenteel over ruim honderdduizend rekwisieten.

Foto: Museum BronbeekWie thuis een kris heeft en daar…
De PalfrenierskamerNaar aanleiding van de Open Monumentendagen stelt Paleis…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: