Twee nieuwe leden Raad voor Cultuur

Raad voor Cultuur

Raad voor Cultuur

Op voordracht van minister Bussemaker zijn Marijke van hees en Őzkan Gölpinar voor een periode van vier jaar benoemd tot leden van de Raad voor Cultuur.


Marijke van Hees wordt lid met ingang van 1 augustus 2014. De benoeming van Őzkan Gölpinar gaat per 1 december 2014 in.

Marijke van Hees (1961) was van 2010 tot 2014 wethouder van cultuur, economie & innovatie en Middelen te Enschede en werkt als ondernemer, interimmanager en adviseur in de private en de publieke sector.

Őzkan Gölpinar (1968) is sinds 2012 werkzaam als onderzoeker aan de Universiteit van Leiden. Daarvoor werkte hij onder andere als programmamanager bij het Mondriaan Fonds en het Fonds voor de Beeldende Kunsten Vormgeving en Bouwkunst en als adviseur bij het organisatie adviesbureau Berenschot. Gölpinar is documentairemaker, publicist en schrijver van filmscenario’s en toneelstukken.

- advertentie -
Libris Geschiedenis Prijs 2014De longlist met tien genomineerden…
Edoeard Sjevardnadze in 2001 (cc Helene Stikkel)
Edoeard Sjevardnadze, voormalig president van Georgië en Sovjet-minister, is maandag op 86-jarige…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: