Utrechtse Musea tevreden over afgelopen jaar

De Utrechtse musea zeggen in 2014 een goed jaar te hebben gehad. Ondanks het wegvallen van het Geldmuseum groeiden de bezoekersaantallen afgelopen jaar van 870.000 naar ruim 900.000 bezoekers.

Vooral de Domtoren, het Universiteitsmuseum en Het Spoorwegmuseum beleefden een goed jaar, maar ook andere musea noteerden een kleine plus. De musea hopen volgend jaar gezamenlijk één miljoen bezoekers te kunnen verwelkomen.

Spoorwegmuseum in Utrecht - cc
Het Spoorwegmuseum beleeft zijn succesvolste jaar ooit. Verwacht wordt dat het museum…
Nemrud Dağı - Kolossale beelden op een koninklijk grafheiligdom
De Nederlandse professor Herman Brijder deed begin deze eeuw uitgebreid onderzoek op…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: