Van Bach tot Bernstein – Thierry Baudet & Arie Boomsma

Van Bach tot Bernstein

Van Bach tot Bernstein

Klassieke muziek is er voor iedereen. Voor alle stemmingen en alle momenten van de dag. Een rustige zaterdagochtend, of ’s avonds bij het eten met vrienden.

Thuis op de bank of juist in de concertzaal, tijdens het koken, in de auto, bij een feest of een droeve gebeurtenis: elk moment kan verrijkt worden door de schoonheid van klassieke muziek.

In Van Bach tot Bernstein vertellen Arie en Thierry je over de verschillende stijlperiodes, over de componisten en hun drijfveren, ze geven je achtergrondinformatie, maar ook smeuïge details en in elk geval genoeg luistertips om lange tijd mee voort te kunnen. Het is de ideale gids voor alles wat je moet weten over klassieke muziek.

Thierry Baudet (1983) is academicus, journalist en schrijver. Zijn recentste boeken zijn De aanval op de natiestaat en Oikofobie. Met Geert Mak stelde hij de bundel Thuis in de Tijd samen. Arie Boomsma (1974) is schrijver en tv-programmamaker. Bij Prometheus publiceerde hij eerder de roman Relishow en de succesvolle poëziebloemlezingen Met dat hoofd gebeurt nog eens wat en Waarom ben je niet bij mij.

- advertentie -

Van Bach Tot Bernstein – Thierry Baudet & Arie Boomsma
ISBN: 9789044627084
Uitgever: Prometheus
Hardcover, 296 pagina’s
Prijs: € 19,95

Bestel dit boek bij:

Kameraden - De Wehrmacht van binnenuit
Kameraden - De Wehrmacht van binnenuitZo'n 4000 Duitsers…
The Passion, Groningen 2014 (Willem-Jan de Bruin)
The Passion, Groningen 2014 (Willem-Jan de Bruin)Het evenement…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: