Van Rossem doet weer eindejaarsconference

Maarten van Rossem bij KvdB

Historicus en Amerika-deskundige Maarten van Rossem is eind dit jaar weer in het theater te vinden. Net als vorig jaar zal hij in december een eindejaarsconference op de planken brengen.

Afgelopen jaar gaf de historicus voor het eerst een eindejaarsconference, toen in Paradiso. Dit jaar is Maarten van Rossem op 9, 10 en 12 december te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De redactie van het naar de historicus vernoemde magazine Maarten! heeft dat deze week bekendgemaakt.De organisatie over de conference:

- advertentie -

De historicus en Amerika-deskundige fileert met zijn onderkoelde ironie de politieke ontwikkelingen in Nederland en kijkt terug op een jaar waarin nu al te veel is gebeurd.

De voorstellingen zullen gegeven worden in de Mary Dresselhuys Zaal van het DeLaMar en steeds om half negen beginnen.

Otto Habsburg-Lothringen in 2004Otto Habsburg-Lothringen, de oudste zoon van…
Begraafplaats bij Srebrenica - Foto: CC / Michael BükerDe…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: