Van Rossems gaan weer op pad

Nieuwe reeks van ‘Hier zijn de Van Rossems’

Nationale zuurpruim Maarten van Rossem heeft samen met zijn broer Vincent en zus Sis onlangs weer een aantal steden bezocht. Een verslag daarvan is vanaf aankomende vrijdag te zien in het NTR-programma Hier zijn de Van Rossems.

De NTR over de serie:

“De drie Van Rossems laten elkaar weer plekken zien die de anderen nog niet zo goed kennen en vertellen elkaar de verhalen die daarbij horen. Maarten doet dat vanuit zijn specialiteit, geschiedenis, Sis als kunsthistorica en Vincent is expert op het gebied van architectuur.”

In de eerste aflevering brengen de Van Rossems een bezoek aan Den Haag. Volgens de NTR onthullen ze een aantal geheimen van de Hofstad die weinig mensen zullen kennen. Welke dat zijn houdt de omroep nog even geheim. In de volgende afleveringen bezoekt het drietal ook nog Enkhuizen, Keulen, Haarlem, Arnhem en Brussel.

NTR Routes

Bij het programma is een gratis mobiele app beschikbaar, NTR Routes. Hiermee zijn de zes steden virtueel te bezoeken (iOS & Android)

- advertentie -

DVD van de eerste serie: Hier Zijn De Van Rossems

Op 4 januari 1976 is in Nederland en Vlaanderen voor het eerst…
Op 5 januari 1981 wordt er voor het eerst een NOS Jeugdjournaal…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: