Vfonds sponsor van het Grondwet Festival

Grondwet Festival

Grondwet Festival

Het vfonds steunt het Grondwet Festival dat het Nationaal Comité 200 jaar Koninkrijk organiseert. Het veteranenfonds stelt geld beschikbaar voor de Nacht van de Grondwet (28 maart), een Grondwetboekje op rijm (10.000 exemplaren) en een straattheater/buitenprogramma.

De Nederlandse grondwet bestaat op zaterdag 29 maart exact tweehonderd jaar. Na de Amerikaanse grondwet is het volgens het comité de oudste grondwet ter wereld.

Naar aanleiding van het jubileum heeft het Nationaal Comité 200 jaar Koninkrijk voor het weekend van 28 en 29 maart een zogenaamd Grondwet Festival geoganiseerd in Den Haag. Bezoek voor meer informatie de website www.grondwetfestival.nl

Handschoenen van Muhammed Ali
Handschoenen van Muhammed Ali (Heritage Auctions)Een onbekende verzamelaar…
Karl en Luise Kautsky (IISG)Tientallen archieven uit de…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Yuri Visser

About Yuri Visser

view all posts

Yuri Visser (1979) is de oprichter van Historiek. Vanuit Ermelo - waar hij samen met zijn partner en dochter van 4 woont - voert hij redactie over het platform (en de aanverwante projecten). Email: yurivisser@gmail.com | Twitter: yvisserDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: