Vierdelige televisieserie over Freddy Heineken

Thom Hoffman als Freddy Heineken – Foto: TROS

Bij de TROS is zaterdagavond het eerste deel van een vierdelige miniserie over het leven van Freddy Heineken te zien. Titel van de serie luidt: Freddy, leven in de brouwerij.

Still uit de serie – Foto: TROS

Thom Hoffman en Xander van Vledder vertolken in de serie de rol van de biermagnaat. Niet alleen het verhaal van de ontvoering wordt verteld. De TROS:

In vier afleveringen zien we hoe Freddy Heineken van ambitieuze jongen uitgroeit tot een van de meest besproken figuren uit de Nederlandse geschiedenis. We zien zijn veelzijdigheid, van zakenman tot flamboyante filmproducent tot componist.

Ook de moeizame relatie van de zakenman met zijn dochter en gedoodverfde opvolgster Charlene komt in de serie aan bod. Freddy, leven in de brouwerij is geregisseerd door Pim van Hoeve. De eerste aflevering is zaterdag 9 februari om 21:05 uur te zien op Nederland 2.

- advertentie -

EenVandaag over de Heineken-serie

sitestat

De keus van Historiek:

WesterborkDe ministerraad heeft besloten Herinneringscentrum Kamp Westerbork en het…
Monument ter herinnering aan de Slag bij HeiligerleeHet Rijksmonument…

- advertentie-


Historiek heeft een gratis mobiele appGeschiedenis zoeken


Gerelateerde uitgaven:Historiek

About Historiek

view all posts

Historiek verbindt actualiteit met geschiedenis en richt zich op een breed publiek. Van geïnteresseerde leek tot professional. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn". Meeschrijven? Tips? Mail ons: info@historiek.netDownload onze gratis app voor smartphone en tablet!

Historiek heeft een mobiele app, zowel beschikbaar voor Android als voor iPhone en iPad. Via de geschiedenis-app blijft u altijd op de hoogte van onze laatste berichten. Ook boekbesprekingen, blogs en onze historische achtergrondverhalen zijn via de app te lezen. Alle berichten die online staan, staan ook in de app. De geschiedenis-app wordt voortdurend uitgebreid en is natuurlijk helemaal gratis. Geschiedenis in de broekzak!

Download de app via de volgende links: